Viitorul începe cu noi

Marea familie Darcom Group te așteaptă să i te alături! Fă primul pas spre o carieră cu baze solide și pregătește-te să devii parte integrantă a echipei. Ideile și viziunea ta sunt mereu binevenite în încercarea noastră asiduă de a ne adapta la nevoile locale și naționale fără a renunța la principiile pe care ne bazăm încă de la începuturi.

Seriozitatea și profesionalismul sunt stindardele sub care ne conducem activitatea în fiecare dintre departamentele Darcom Group. Căutăm constant personal de încredere cu perspective inovatoare care să ajute la îmbunătățirea calității vieții în comunitățile pentru care prestăm servicii și unde ne distribuim produsele.

Apreciem experiența și o răsplătim pe măsură, dar în același timp oferim suportul necesar pentru ca tu să-ți dezvolți o carieră de succes alături de noi, orice domeniu ai alege. Depinde doar de tine să reușești!

În cadrul companiei oferim o varietate mare de domenii de activitate și perspective de viitor pentru tinerii ambițioși care pun accent pe munca în echipă și pe atingerea celor mai înalte standarde profesionale.

Munca alături de o echipă de specialiști cu experiență va contribui la aprofundarea subiectelor ce prezintă interes profesional pentru tine, deschizându-ți calea către o carieră prosperă.

Ce oferim

Dacă te-ai hotărât să aplici pentru o poziție în oricare dintre afacerile grupului Darcom, îți așteptăm CV-ul cu interes și entuziasm. La noi vei găsi un mediu deschis, colegi săritori, dispuși să te ajute să te integrezi, salarii competitive și beneficii în funcție de postul ales și de performanțe.

Nu mai sta pe gânduri! Drumul spre succes începe aici.

Anunțuri active

denumireoraș de lucrudepartamentdata
Tipograf tipăritorTârgu JiuDarcom Shop20 iunie 2023
Agent vânzăriTârgu JiuDarcom Shop20 iunie 2023
Lucrător comercialTârgu JiuDarcom Shop20 iunie 2023
Operator copy centerTârgu JiuDarcom Shop20 iunie 2023
Inginer(ă) în activitatea de producțieTârgu JiuDarcom Shop20 iunie 2023
Suport nelimitat

Adresează-ne o întrebare sau cere mai multe informații specifice.

Geamurile termopan termice sunt cea mai bună soluție pentru verile toride. Am folosit, sunt foarte mulțumit și recomand cu toată încrederea produsele Darcom Group. Sunt de 5 stele!!

Gheorghiou F.
Acest website folosește cookie-uri pentru o experiență mai bună a utilizatorului. Continuarea navigării implică acceptarea lor.