Umbrela Darcom Group

Am făcut primii pași în lumea business-ului în 1992 ca o afacere de familie, și de atunci, familia noastră s-a mărit exponențial. Scopul nostru este să aducem pe piață noutate și calitate superioară în toate domeniile de activitate și să răspundem tuturor nevoilor clientului într-un mod prompt, cu ajutorul unui portofoliu diversificat de servicii.

Prin intermediul Darcom Tâmplărie PVC, Darcom Energy, Darcom Shop și Darcom Debitare Laser & CNC, căutăm să oferim soluții elegante, de actualitate, și un design modern al produselor cu care ne prezentăm pe piață.

Încrederea clienților în capacitatea noastră de a acoperi cerințele pieței și a gestiona situații particulare este importantă pentru noi. Tocmai de aceea, personalul calificat Darcom Group va fi alături de tine la fiecare pas.

Cui ne adresăm

Oferim îndrumare și servicii personalizate în:

  • Proiecte personale
  • Afaceri individuale
  • Business to business

Pe ce ne bazăm

Suntem mereu siguri pe noi și oferim clienților:

  • Un raport calitate-preț excelent
  • O largă varietate de produse
  • Promisiunea calității
Suport nelimitat

Adresează-ne o întrebare sau cere mai multe informații specifice.

Geamurile termopan termice sunt cea mai bună soluție pentru verile toride. Am folosit, sunt foarte mulțumit și recomand cu toată încrederea produsele Darcom Group. Sunt de 5 stele!!

Gheorghiou F.
Acest website folosește cookie-uri pentru o experiență mai bună a utilizatorului. Continuarea navigării implică acceptarea lor.