Tâmplărie Aluminiu & PVC

Alege un producător ce folosește cu succes materiale durabile și energie verde pentru a rămâne mereu cu un pas în față în lumea modernă a amenajărilor exterioare și interioare. În oferta noastră vei găsi tâmplărie PVC & aluminiu echilibrată, cu un design modern, elegant, adaptat nevoilor tale.

Consultanții noștri au experiența și cunoștințele necesare pentru a-ți oferi soluții tehnice, estetice, dar și economice. Apelează cu încredere la ei pentru a găsi soluția optimă pentru tine.

  • Ferestere si Usi
  • Pereti Cortina si Fatade
  • Prelucrare geam – taiere, cantuire, gaurire
  • Sablare si Laminare
  • Servicii Speciale
Suport nelimitat

Adresează-ne o întrebare sau cere mai multe informații specifice.

  • Str. Calea Bucuresti, nr. 9, Targu-Jiu, Gorj
  • 0720 533 846
    0253 213 322

Noi știm ce profil ți se potrivește

Produse Diversificate

Darcom Group execută: Fațade Aluminiu, Tâmplărie PVC și Aluminiu, Construcții speciale, Fațade ventilate, Placări fațade cu diferite materiale, Structuri metalice.

Profile Personalizate

La noi găsești produse PVC și aluminiu ce au la baza concepte autentice, personalizate in funcție de cerințele fiecărui client.

Oferte Competitive

Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de calitate, asigurând un raport cost-beneficii perfect pentru fiecare.

Consultanță

Îți punem la dispoziție servicii de consultanță pentru a alege împreună soluția potrivită nevoilor tale. Suntem alături de tine pas cu pas în acest proces.

Experiență

Experiența în domeniu ne recomandă, atât pe piața locală, cât și pe cea națională. Avem cunoștințele necesare pentru a vă oferi soluții tehnice, estetice, dar și economice.

Folosim Energie Verde

Îți oferim un design inovator realizat cu energie verde. Fabrica noastră este alimentată în întregime prin intermediul instalațiilor fotovoltaice.

Proiecte

Parteneri

Acest website folosește cookie-uri pentru o experiență mai bună a utilizatorului. Continuarea navigării implică acceptarea lor.